Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dimarts, 22 d’abril del 2008

La criadora i els pares de la Brownie

Ja fa una mica més d’un mes que la Brownie esta a casa amb nosaltres i encara no he penjat mai al blog res dels seus pares i de la seva criadora.
La criadora de la Brownie es diu Lette de Bruine (http://www.fromletsborder.nl/
), és una noia jove i molt simpàtica, amant dels animals, té gats, gossos i llangardaixos. Es dedica a la cria esporàdica de border collie i amb els seus Borders fa competició de frisbee (http://www.theflyingfreaks.nl/). Quan varem anar a buscar la Brownie ella i la seva família ens van tractar molt bé, esperem no perdre mai el contacte amb ells i que algun dia puguin venir a casa nostra i nosaltres tornar a casa seva.


La mare de la Brownie és la Ginger (Miss Gingers Eyes from Let’s Border), una border collie blanca i negra molt obedient, elegant i amb molta energia, de ven petita ja va queda en tercera posició en una competició de frisbee per a cadells!


El pare de la Brownie és en Gyp (Karrider Cresta Run), un espectacular border collie red merle, que prové de Nice of you to Come Bye (en la meva opinió) un dels millors criadors de border collie d’Holanda (http://www.bordercollies.nl/), és un gos fort i amb un gran esperit de treball.

I aquest es en Taff (Nice of you to Come Bye Quibus), prové com podeu veure pel nom, de Nice of you to Come Bye i també és fill d'en Gyp. Aquest fantàstic border collie és propietat de Relinde Peschier, una jutgessa internacional i agilitysta que varem tenir el plaer de conèixer en el IMCA que varem organitzar el passat setembre. És una bellíssima persona i tant ella com el seu home són una passada en el món del agility!!!. També varem estar a casa seva quan vam anar a buscar la Brownie i ens van tractar moooollttt bé!!!!


8 comentaris:

montse ha dit...

Amb aquesta familia de noms tan llargs a la Nana li haurem de posar els vostres cognoms, que li ha quedat el nom curt, jejeje!!
Per cert, Marta, ets molt fotogènica, punyetera!!
Deu ser que aquesta teva gran familia (home i peludetes) et fan molt feliç i això es nota a la cara ;)

Marta ha dit...

Ja en pots estar segura! Sóc molt i molt feliç gràcies al meu home i a elles!

Marta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria ha dit...

la Montse te raó... semblen de la familia reial amb noms tan llargs!!
la Nana tmb es de holanda???
amb els pares que te la Brownie i les vostres ganes ( que ja es veu que en teniu) segur que surt una superstar... espero trobar-nos algun dia a les pistes... la Brownie i el meu Nasty tenen la mateixa edad... ja li comentare jo al meu que es vaigi espavilant que te una futura "rival" que deu ni do!!!

una abraçada guapa!

Marta ha dit...

Jajajaja
No...la Nana és made in Spain!!!
I ojalà poguem trobar-nos tots a la pista, en Nasty, en Negrito, en Donald, la Brownie i la Nana, segur que seria un dia genial, ens divertiriem molt, compartiriem un esport tan genial com és l'agility!

C.I.A ha dit...

Quina familia tan maca!!!
A veure si agn dia tenim el plaer de veure--hos en persona...no sé...en algun curset a la Cerdanya?
Una abraçada!!

Marta ha dit...

Eii David saps que això segur, i espero que no sigui d'aqui molt!

Anònim ha dit...

Hola sóc una Marta Carreras que te gossos
el dilluns 10 d'agost va marxar de casa una border marro , el seu nom és nixie i havia fet agility. Sóc de Sant Gregori si saps quelcom el meu movil és 620317376.
Gràcies per tot.