Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

divendres, 25 d’abril del 2008

Felicitats Raquel i Speed!

La Raquel és una amant de l’agility que un dia va anar a la gossera a buscar un gosset de mida petitona doncs ja tenia un altre gos (en Dick). Però de cop i volta, en Josep el president del Club Agility Girona que l’acompanyava, va veure a l’Speed un border collie blue merle que semblava d’allò més tranquil...I dic SEMBLAVA perquè un cop el van treure de la gossera el gos es va activar i no vegis quin nervi!!!! És un dels border collie més ràpids que he vist mail, i ja puc dir que n’he vist uns quans perquè he presenciat un IMCA...La Raquel finalment el va adoptar i ha estat la millor cosa que els ha pogut passar als dos, tan a la Raquel, com a l’Speed, a ella perquè té un gos noble, ràpid, amb un esperit de treball únic i boig per l’agility, i a l’Speed perquè l’ha adoptat una persona que l’estima, el cuida i li permet fer el que li agrada, treballar , treballar i treballar.
Bé doncs, de després de molt treball tan per a l’Speed per aprendre els obstacles, les zones etc, com per la Raquel que ha hagut d’aprendre a dominar un gos rapidíssim i a moure’s molt ràpid per la pista, aquest equip ara comença a recollir els fruits del seu treball, aquest dissabte dia 19 d’abril van fer el seu primer pòdium!!!. Des d’aquest blog els vull felicitar i dir que a partir d’ara recolliran molts més fruits i que estarem al seu costat per a celebrar-los!!!





FELICITATS!!!