Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

divendres, 4 d’abril del 2008

La Brownie va creixent i ja comença amb el clicker!

La Brownie creix a passes gegants i cada dia és més trapella i fa més barrabassades!!! Hem pogut comprovar que la Nana és una santa i ho aguanta tot, la petita només fa que mossegar-li les potes, els pels de la cara, la cua...no paren en tot el dia, a la nit ens hem de posar seriosos perquè ni dormirien!
En Manel ja fa una setmana que ha començat a ensinistrar a la Brownie amb el clicker, de moment només l’està “clickant”, és a dir, li ensenya a que un “click” equival a un premi. Pels qui no saben en què consisteix aquest mètode d’ensinistrament positiu, els recomano aquesta web: http://www.clickertraining.com/ i pels que no saben anglès aquesta altra: http://www.conclicker.org/. El clicker és un mètode que els qui el fem servir el recomanem sempre, doncs consisteix en premiar sempre els comportaments del gos desitjats i mai castigar els no desitjats, simplement els no desitjats s’ignoren, amb aquest mètode els gossos (o qualsevol altre animal) aprene molt més despresa, no pateixen gents, tot al contrari, els agrada molt i podeu estar segurs que el que aprenen no ho obliden!. A l’Agility Club Girona http://www.agilitygirona.com/ es fan cursos on t’ensenyen a aplicar aquest sistema d’ensinistrament positiu que a més d'efectiu és molt divertit.


5 comentaris:

Núria ha dit...

Que guapes que estan totes dues!

Això que li fa la Brownie a la Nana també ho fa en Coet a la Dora. I el que és pitjor... també ho fa a en Silver!!!

montse ha dit...

Hola (clic-clic), és un bon invent això (clic-clic). Ahir vaig practicar-lo molt amb en Negrito (clic-clic). Finalment va concentrar-se molt (clic-clic). Miracles del clicker i suculents premis (clic-clic). Em sembla que encara el tinc a la mà (clic-clic)

laura "la mama de la vivi" ha dit...

vaja amb la brownie, i es que els pels d'un gos mes gran com les seves potes son d'allo més suculentes.

per cert estan totes dues preciosassssssssssss.

Byron y Xinver ha dit...

hola, unas mascotas preciosas... a ver qué tal va el clicker, he pensado usarlo.. saludos

Maria ha dit...

Hola!! he trobat el teu blog a traves del de la Nuria, m'ha fet molta gracia veure la teva pekeborder, a casa tambe en tenim un cadell, el Nasty! la Nana es molt guapa! i la brownie... te una cara de trepella increible!! jejeje
bueno, seguire seguint aquest blog!
poc a poc el meu anire afegint fotos i comentaris

un abraçada!

Maria