Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dijous, 13 de març del 2008

L'arribada

Ara que ja estem una mica més descansats ja us puc explicar una mica com varen anar les coses. El dimarts a la nit varem arribar a casa a la 1 de la matinada, la Brownie estava molt cansada de tant de plorar i de Barcelona a St. Feliu no se la sentia. Quan varem arribar varem presentar la Brownie a la Nana i a la Cleo (que deseguida va marxar a dormir), en un principi no semblava que a la Nana li fes gaire gràcia...l’olorava però marxava, tornava...però al cap de 10 minuts van començar a jugar com boges!!!! Però com que era tant tard i feien molt de soroll varem decidir que ja seguirien jugant l’endemà que era molt tard per a tanta gresca. Com que la Brownie és tant petita i no s’aguanta el pipi, una manera d’ensenyar-la era fer-la dormir en el transportí i així ho varem fer, però no parava de plorar i cridar...nosaltres que portàvem un dia sense dormir no varem trigar a deixar-la sortir del transportí i deixar-la dormir a l’habitació amb nosaltres, de seguit que va entrar es va posar dormir al coixí amb la Nana.
La veritat és que la Nana és un dolç, es porta molt bé i l’ha acceptada, es passen el dia jugant, tot el dia estan enganxades.
La Brownie ara és com els nens petits només juga, menja i dorm però sobretot fa pipis a dojo!!!!!!!!!!!!
Ja anirem penjat l’evolució de l’amistat de les feres, desitgem que sempre es portin així de bé.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pido primer mañana para achucharla...
Ya hace mucho que no veo un cachorrillo y tengo el mono.

Yazmi-Xana

montse ha dit...

Jejeje! Quin posat de gossa adulta i seriosa el de la Nana. Sembla una mamita. Doncs nosaltres demà ens anem a menjar la mona i no anirem al club. O sigui que, dissabte m'apunto jo primer a achuchar a la peque.
Ja veureu que bé us ho passareu amb dos gosses a casa. I la Nana està genial tan ben acompanyada. Sembla que seran bones amigues, no? Prepareu-vos per quan la Nana comenci a explicar-li els vostres punts febles! Nosaltres aquesta setmana hem hagut de començar una reeducació perquè l'Oscar i jo ja no cabiem al llit, perquè hi dormien també en Negrito i en Donald. Sabeu què han fet els punyeteros? .... Han anat a dormir amb en Marc!!!

C.I.A ha dit...

Hola familia!!! com que no sé si us va arribar el mail que vaig enviar-vos,us comento aquí.
Els dies 19 i 20 l'Armand fa un curset!!!
Us preparem una habitació?