Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

diumenge, 23 de març del 2008

Els peluixos en moviment i més fotos

Per fi he aconseguit penjar un minivideo al blog, ara que ja més o menys ho tinc dominat ja en penjaré un una mica més llarg un altre dia.
No tinc molta cosa a explicar, només que juguen i juguen tot el dia...adjunto fotos perquè pugueu veure el creixement de la petita i la evolució de l’amistat entre les dues.




6 comentaris:

montse ha dit...

Que bones les fotos! És clar que les models fan la meitat de feina ...

C.I.A ha dit...

Per cert.
No patiu pel vine.
Al principi,el que es fa és despertar l'instint natural del gos,no se li ha de dir res,tan sols acostumar-loa agafar una posició que es diu Midi(migdia en francès) i després tot arriba sol.
La C.I.A és molt esbojarrada,però a tercer curset,ja obeeeix l'ordre de "JAU",mireu els videos del youtube,i us convencereu(encara me'ls miro jo perquè no m'ho crec...)Sembla impossible,però amb un monitor com l'Armand,tot és fàcil.
Us ho asseguro,és una passada el canvi que fan en tot quan els portem a aquests cursets.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Què guapes que estàn! I com creix la Brownie!

Anabel.

C.I.A ha dit...

No dubteu a avisar-nos!!!
Quins són el criadors?
Sobre el proper curset,si voleu,us informo jo mateix....No és que tingui cap interès,ni molt menys,però ens fa il.lusió que vinguin uns gironins i us agraïm molt el vostre primer comentari i la vostra dispocició a ajudar-nos amb el tema del club d'Agility,i a més sembleu molt simpàtics!!!....però som molt amics de l'Armand,i l'únic problema que hi ha és que no vol omplir gaire els cursets per a poder dedicar més temps a cada gos,i té moltes sol.licituds.Si volguessiu assistir,suposo que us faria un forat.Ho va fer per setmana santa amb uns amics nostres i van quedar encantats,vindran a tots els que puguin...
Una abraçada.

C.I.A ha dit...

Hola familia!!! com que no sé si us va arribar el mail que vaig enviar-vos,us comento aquí.
Els dies 19 i 20 l'Armand fa un curset!!!
Us preparem una habitació?

ConClicker (Ana Pose) ha dit...

Hola, bueno entiendo un poco el catalan hablado, pero no se escribir, asi pues, sere breve, enhorabuena por el blog.
Desde www.Conclicker.org nuestras felicitaciones.
Ana
Pd: prometo escribir el próximo mensaje en catalá.