Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dilluns, 4 d’agost del 2008

Unes petites vacances a Andorra!

Aquestes vacances han estat les primeres de la Brownie, amb la Nana ja hem anat més d’un com a Andalusia però la Brownie és la primera vegada que fa unes vacances.
Hem estat a la Massana (Andorra) en un dels aparthotels del Anyós Park, un apartament de dos persones molt petit però molt xulo, tot de parquet.....(ja no posaré parquet a casa, només es sentien les petjades de les gosses al caminar jajajajaj).


La veritat és que ens ho hem passant molt bé, les gosses les que més. Vàrem intentar visitar els llacs de Tristaina (dic intentar, perquè no vàrem agafar el camí correcte i vam caminar molt per res...) i de camí ens vam trobar amb uns cavalls, la Nana s'hi acostava amb molta cura, mentre que Brownie ho feia d'una manera agresiva i els cavalls en comptes d'espantar-se se li acostaven, en Manel la va agafar a coll per poder creuar el camí.



Però finalment vam estar al llac d’Engolasters, on les peques es van banyar i tot!!!! És la primera vegada que les he vist nedar, s’ho van passar pipa, i nosaltres només veient-les també!




9 comentaris:

Anònim ha dit...

All I can say is nothing because your blog is not interesting to read.

C.I.A ha dit...

Apa!!!!
Com s'ho van passar!!!

montse ha dit...

Aquestes gosses estan fetes unes pagesetes! No voleu dir que us haurieu de retirar a la muntanya, comprar un ramadet i una mica de bestiar.

Marta ha dit...

Doncs tu fes broma...no et creguis que no ens ha passat pel cap!

Esther ha dit...

Que xulo! jo vaig estar un cop a Anyós Park amb 2 gossos que tenia abans, i els apartaments estan molt bé, la veritat. I quina casualitat que vam anar als estanys de Tristania, jajaja, però nosaltres sí que vam trobar el camí, preguntant eh! De totes maneres les que millor s'ho devien passar són les vostres nenes!

Kike ha dit...

Que golfa que es la Brownie... pues aunque parezca mentira, Nana (la mia) todavía no se ha bañado ni en la playa ni rio ni na de na.
Este agosto quiero aprovechar para nadar con ella, ya veremos.
Por cierto al final no subiremos a Bellver, David no hace la exhibición de frisbee.

Marta ha dit...

Ellas sí se bañaros, pero nosotros no...estamos esperando a que haya menos gente, porque por la noche todavia queda gente en la playa y claro...no nos podemos meter con las perras, a ver si dentro de unas semanitas me puedo bañar con ellas! Nosotros tampoco vamos, Manolo dice que éste mes ya hay demasiados viajes!

montse ha dit...

Els nens acaben de veure les vostres fotos i estan al.lucinats pel tamany de la Brownie. Està enorme i molt maca!!

Marta ha dit...

Si que esta molt gra, si! Ja gairebé és = que la Nana, així que pensem que serà una mica més grossa, aquest dia 10 ja farà 7 mesos. A veure si ens veiem aviat i podreu veure que tot i ser més gran, segueix igual de juganera!