Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dimarts, 22 de juliol del 2008

Videos del semirari a Cal Manistró

Aquest video és el d'en Manel i la Brownie, la pobre Brownie només començar la va "atacar" una ovella, i li va costar una miqueta agafar confiança, però al final va perdre la por!

I aquest altre és el meu (la Marta) amb la Nana, la veritat és que les dues varem gaudir molt de l'experiència i l'esperem repetir molt aviat!

4 comentaris:

montse ha dit...

Pobreta Brownie, no m'extranya que s'espantés. Quina mala baba que gasta el xaiet!! La Nana sembla que s'ho va passar bé.
Si us afeccioneu gaire al pastoreig ja us veig comprant un altra transportí per un parell de xais, jejejejeje!!

Marta ha dit...

Si...i li haurem de llogar el camió al meu sogre per posar totes les bestioles jajajajaja. La veritat Montse és que va ser genial, tant per l'activitat com per la companyia com per la zona que és preciosa!

Esther ha dit...

Pobre Brownie, quin ensurt, i pobre Manel, entre l'ensurt de l'ovella i el de veure la Brownie "embestida" per l'ovella! Per sort se li va passar ràpid, no? Sembla que s'ho van passar molt bé. La Nana i tu sembleu unes professionals, només et falta el sarró, jajajaja. Segur que us ho vau passar de conya ;)

Marta ha dit...

Si, a la Brownie l'ensurt se li va passar ràpid, per sort només va ser això un ensurt. Ens ho varem passar molt i molt bé, tant per l'experiència en sí, com per la companyia i per el lloc. És impressionant tot allò, esperem tornar-hi aviat.