Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dilluns, 14 de juliol del 2008

Seminari a Cal Manistró

Aquest dissabte varem anar a un seminari de pastoratge a Cal Manistró, a la Cerdanya ( http://www.calmanistro.com/ ). Va ser un dia molt complet, divertit, cansat i finalment remullat!!!. Varem aprendre l’essència del pastoratge de la mà de l’Armand, un professional que ens va deixar amb la boca oberta, ens va ensenyar moltes coses sobre el pastoreig i també moltes coses sobre el comportament dels gossos en general, ens varem quedar molt sorpresos de veure com fa florir l’instin dels nostres gossos sense la necessitat de l’obediència, ell ensenya als seus gossos a partir del seu propi instint natural. La veritat és que varem aprofitar tots els moments; quan practicàvem, quan practicaven els altres, en els descans i en el dinar!. A més a més, varem tenir el plaer de conèixer altre gent com en Llorenç, que va compartir experiències sobre el pastoreig amb nosaltres, i també varem conèixer en Kike, i la Jesica amb el seu home, que a part de compartir amb ells l’experiència del seminari, varem poder intercanviar moltes impressions sobre l’agility, i per fi, podem dir que coneixem en persona en David, el culpable de que passéssim un dia tan especial, doncs amb la seva simpatia i amabilitat ens va convèncer a emprendre aquesta aventura.
Així doncs volem donar les gràcies especialment a en David, i a l'Armand i la seva dona!









Molt aviat penjarem els vídeos!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Anònim ha dit...

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.

Anònim ha dit...

Marta!! tens tota la raó del mòn!! va ser un dels millors cursets sobre gossos al que he asistit mai!!IMPRESSIONANT l'instint de les teves gosses!! No podem dir el mateix de les meves...però sort que la Bam em va deixar disfrutar del pastoreig!! Moltes gràcies a l'Armand i a tots que ens van tractar com si fossim de la família.
David, queda un tema pendent entre nosaltres, millor dit entre la C.I.A i jo, espero poder venir d'quí poc un altre cop!
Per cert gràcies a la Marta i n Manel per portar-me!
adéu!
MAR & Kira & shyla

Anònim ha dit...

Yugs, daw nabasahan ko naman ni sa iban nga blog?

montse ha dit...

On vau deixar la barratina i la faixa, pastorets?

Esther ha dit...

Ostres, segur que us ho devieu passar molt bé! Segur que la Nana i la Brownie van al·lucuinar amb les ovelles. I quina gràcia la Brownie, sembla una adulta i tot ;)
Ara ja sabeu que us demanaran les vostres nenes per reis... Una ovella! Jajajaja

Petons a tots!!!!!

C.I.A ha dit...

Caram nois.....
Heu aconseguit que em surtin els colorets....
Les gràcies us les donem a vosaltres,sou fantàstics i no cal que us digui que aquí teniu casa vostra,pel que vulgueu i quan vulgueu.És més,Marta,ja t'he dit que fins que no us quedeu a vosaltres a casa nostra....nosaltres tampoc a casa vostra....en definitiva,ja ens podeu reservar hotel a Girona per al curset del Setembre....
Mar.La C.I.A ahir estava rareta...vols dir que no es va quedar amb ganes de sortir amb tu....? I ja pots donar per fet que tot el que tenim pendent ho farem!!!! I recorda que al agost tenim exhibició a Bellver!!!

I per finalitzar el discurset...Què puc dir de les vostres Nenes??? Em van deixar bocabadat,al.lucinat..i moltes coses més que només puc dir fent servir les mans!!!! Ja sigui la Nana,la Brownie,la Kira o la Shyla....
Esperem poder-vos veure aviat!!!