Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dijous, 17 de juliol del 2008

Com canvien les coses… fins i tot hem comprat una guía de viatge!

Qui m’anava a dir a mi que algun dia podria tenir un animaló a casa...qui m’anava a dir a mi que tindria una gata i dues gossetes...Si, les coses canvien, i això et demostra que mai pots donar res per perdut. Mireu-nos a nosaltres, en Manel no volia “besties” a casa, quan les varem tenir no volia que estiguessin dins, quan ja eren dins, no volia que pugessin enlloc, i mira ara...ja les deixa pujar damunt el sofà-llit del despatx, fins i tot ens fa ell la foto!!!.




Aquests animalons es fan estimar tant que ja formen part de la família, fins arribar a un punt que ja no sabries què fer sense ells, per això no arribaré a entre mai, com la gent els pot deixa abandonats, com els pot maltractar, si són una de les espècies mes nobles i servicials, quans casos hem pogut llegir de gossos que donen la vida pels seus amos...?!
Se’m trenca el cor, quan veig casos d’animals abandonats, i m’esgarrifo quan veig que aquest “fenomen” es produeix amb més força a l’estiu, perquè no puc entendre com la gent pot abandonar una mascota que ja es part de la família, per unes vacances!!! Que no saben que hi ha molts de llocs on permeten animals? Que no saben que existeixen les residències? Ostres, si creuen que una residència és una alternativa molt cara, que s’ho haguessin pensat dues vegades abans de tenir un animaló, perquè ja se sap que comporten unes despeses. Segur que tots els que llegiu el meu blog, penseu igual que jo, doncs la majoria segur que teniu animalons a casa, i per això vull compartir amb vosaltres una guia que he comprat i que va molt bé, és una guía de viatge que treu cada any la casa affinity "Guía para viajar con animales de compañía", on es poden trobar molts hotels i cases rurals per tot Espanya i Andorra on accepten animals de companyia, junt amb un llistat de residències, veterinaris, clubs d’agility....etc, aquesta guía es pot comprar a les llibreries, però si algú necessita urgentment saber d’algun hotel o residència que m’escrigui, i li de facilitaré els telèfons i direccions.



8 comentaris:

montse ha dit...

És en Manel el fotògraf?? És que us el mireu totes amb una cara d'encantadetes, jejejejeje!!! Com no us deixarà fer tot el què voleu si us té enamoradetes a totes?

Marta ha dit...

Jjajajaaj si montse és en Manel, i la veritat és que sempre el mirem amb cara encantades! Ens té el cor robat a les 4 filomenes!

disckillers-spain ha dit...

Molt maco tot el que has dit Marta.
Per cert,saps d'alguna casa a la Cerdanya on us acceptin a vosaltres? Hi ha alguna en la que només són acceptades la Nana i la Brownie...però es podes fer excepcions.

Marta ha dit...

Doncs si es poden fer excepcions...serà qüestió de fer-les no??? jajajaja

Esther ha dit...

És un foto preciosa! Com bé dieu, en Manel deu estar encantat amb vosaltres, es deu sentir el rei de la casa! Pel que fa a la guia, demà mateix me'n vaig a comprar-la ;) Tot i que aquest any no podrem anar de vacances, anirà bé tenir-la per si volem fer una escapadeta algun pont

C.I.A ha dit...

Sí que es poden fer excepcions....però si no veniu mai més...com les farem....?

Pensa David,pensa.

Esther ha dit...

Hola nena!

Al nostre blog teniu una invitació a un petit joc anomenat quirk, si us ve de gust fer-lo, ja sabeu ;)

Petonets!

Anònim ha dit...

Una bona entrada! No és complicat fer vacances amb la nostra mascota i internet ofereix moltes possibilitats per buscar allotjament on ells també tinguin entrada. Aquestes són les primeres vacances amb en Teo, des que fa quatre mesos el vam adoptar, i vindrà amb nosaltres a Milà. No podem concebre unes vacances sense ell!