Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dijous, 12 de juny del 2008

Una excursió a Llíria

El cap de setmana 31 de maig i 1 de juny, varem anar d’excursió a València, a veure la Copa Federació i la final d’Espanya de FEAEC, que es va organitzar a Llíria. El grup d’expedició estava format per nou persones i onze gossos, varem llogar una furgoneta per estalviar costos i per poder anar tots junts! Va se un cap de setmana molt divertit i molt productiu, divertit perquè sempre en ho passem d’allò més bé tots junts, l’ambient que es respira al club és molt bo, i productiu perquè l’Emilio i la Blu van guanyar la Copa Federació!!!! A més, varem tenir la satisfacció de coincidir amb en Juan, el criador de la Nana, i varem poder fer una foto de la Nana amb el seu pare.





5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja nois...i jo aquí estudiant...ja veureu quan acabi la carrera quines pistes faré amb la shyla ja velleta i amb el meu "LAR" fill d'algun campió com la Nana o la Brownie i tb amb un rescatat de la gossera jeje. De mentres la kira descansará al cotxe i vigilant per si ve algú.
Sort que encara tinc "poquets" anys i puc fer moltes pistes, entrenar molts gossos i guanyar molts premis jeje.
Adéu!
mkx

Maria ha dit...

Ei!!! cuan de temps!! uouo el papi papito de la Nana jejeje, i la brownie.... tota despistada ella...segur que pensava : cuan sigui gran com la Nana em menjare aquestes pistes en un plisplas!!
jejej
vingaa, molts petons!

Esther ha dit...

Felicitats a la Blu i a l'Emilio pel seu triomf! Qui anava més estret, els gossos o els humans? jejeje. Segur que va ser un viatge molt divertit!

Esther ha dit...

Ah! per cert Nana, tens un papi mooolt guapo, tot i que non tant com tu ;)

Petonets i llepadetes!

Marta ha dit...

La veritat és que la furgo era mooolt grossa i anàvem tots molt amples jijijijijijiji