Nana's familiy és un blog dedicat a les nostres mascotes, que per a nosaltres, son una part imprescindible de la família. La protagonista principal del blog és la Nana, un border collie que ens ha fet canviar per complet la nostra vida...

dimecres, 21 de maig del 2008

Una visita holandesa

Aquest cap de setmana hem tingut el plaer de rebre a casa nostra la mare de la Lette, que ha vingut expressament a veure a la Brownie. Varem passar un dia molt agradable, amb la seva companyia i amb la d'en Javi i la Jazmina!

La veritat, és que fa molta il·lusió veure com a altres països tenen un concepte diferent de la cria d’animals. A Holanda per exemple (pels criadors que coneixem) abans de vendre’t un gos volen saber coses de tu (si és el primer, si faràs algun esport amb ell, si faràs cria, si l’educaràs, com i on viurà...etc.) i si decideixen vendre-te’l, volen tenir un seguiment de tota la vida de l’animal, i a ser possible veure’l de tant en tant, perquè per a ells no és un simple gos, és part de la seva família i una representació molt important d’ells mateixos, intenten assegurar-se que els cadells acaben en bones mans i viuen feliços. I per la seva part, t’ofereixen una garantia molt important pel que fa a les malalties típiques de la raça, fan proves als progenitors dels cadells i et donen certificació de que el gosset que compres és lliure de tota malaltia hereditària (s’ha de dir que aquí a Espanya, molts criadors ja comencen a testar els seus gossos i a oferir-te aquestes garanties).
Aquest any no ha pogut venir la Lette en persona però esperem tenir-la a casa l’any vinent, i també esperem viatjar nosaltres a Holanda i poder assistir a la propera concentració de tots els cadells de from Let’s Border.